WEBHELDEN DINERS 2017

 

WEBHELDEN DINER IN ANTWERPEN: HÉT E-COMMERCE NETWERKEVENT KOMT OPNIEUW NAAR BELGIË.

 

Het Webhelden Diner is het meest exclusieve netwerkevenement in retail & e-commerce. Ieder jaar komen 60 bestuurders van de grootste retailmerken & winkelketens en de eigenaren van de meest innovatieve e-commerce bedrijven bij elkaar. Om in een intieme setting met elkaar te genieten van een heerlijk diner en om te netwerken op het hoogste niveau. In Nederland wordt dit diner al vijf jaar succesvol georganiseerd.

 

Op 9 november 2016 vond de allereerste editie in België plaats. In het deftige Paleis op de Meir in Antwerpen. We mochten 50 Webhelden, onder wie een aantal Belgische retailers en pure players ontvangen en trakteren op een inspirerende avond. Het werd een latertje...

 

Op 19 mei 2017 is het tijd voor onze jubileumeditie in Amsterdam. En later dit jaar wordt hier ook het volgende Webhelden Diner in Antwerpen aangekondigd. 

 

CHECK REGELMATIG WWW.WEBHELDENDINER.COM 

Live interviews met Webhelden

Het Webhelden Diner is ontstaan in 2013 toen Suzan de Webhelden uit haar boeken live interviewde bij een boeklancering. Alle gasten van het event hebben een of meerdere fysieke winkels en/of online shops en vinden het fijn om in een besloten gezelschap met elkaar te netwerken.  

Elkaar verrassen

Bij Webhelden worden serieuze aangelegenheden besproken en worden kennis en ervaringen uitgewisseld, maar het is ook heel gezellig. Entertainment, bijzondere verrassingen en een mooie venue zorgen voor een onvergetelijke avond en tastbare herinneringen. 

Genieten van eten & drinken

Het mag onze gasten aan niets ontbreken, dus voor heerlijke versnaperingen, een gebalanceerd menu en goede wijnen wordt gezorgd. De mooiste herinneringen gaan gepaard met fijne geuren en smaken en dat is precies wat het Webhelden Diner jaar na jaar biedt.