Boek Suzan

Spreker & Dagvoorzitter


Talen: Nederlands, Engels

Onderwerpen: E-tail (starten met e-commerce), Customer Journey (wensen van de moderne consument), Delivery (de last mile)

 

 

 - "Good delivery, good insight, well paced and highly relevant. A very smooth flow." -

 

Georgia Leybourne, International Marketing Director

Manhattan Associates

 

 

- "Suzan laat ons op een totaal andere manier naar onze eigen klanten kijken. Ik zag dat ogen geopend werden." -

 

Ton ter Laak, Vice President Northern/Central Europe

MetaPack

 

 

Met meer dan 5 jaar ervaring als trainer op het gebied van distance selling is Suzan Eikelenstam in staat om de inzichten - die zij onder andere opdoet tijdens het doen van research voor haar boeken - op anderen over te brengen in 'gewone taal'. Met concrete voorbeelden, heldere analyses die iedereen kan begrijpen en een vleugje humor inspireert en enthousiasmeert Suzan haar publiek om zichzelf per direct opnieuw uit te vinden.  

Interesse?

Neem contact op.

Ben je (werkzaam bij) een retailer of consumer brand en (binnenkort) actief in online verkopen? Heb je een zakenpartner of opdrachtgever die meer wil weten over e-commerce kansen, of wil je jouw eigen medewerkers klaarstomen voor een succesvolle online en/of omnichannel operatie?

 

Neem via onderstaand formulier contact op en ontvang een overzicht van de mogelijkheden om Suzan Eikelenstam te boeken als spreker of dagvoorzitter voor jouw event of workshop.

Overtuig. Inspireer. Activeer.

Boek hier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.