Bestel & betaal vandaag en jouw (gesigneerde) exemplaar wordt klaar gezet voor de bezorger.

Webhelden Vlaamse Editie (GESIGNEERD EXEMPLAAR)

Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Ben je iemand of ken je iemand met een gezonde nieuwsgierigheid naar online ondernemen? Met een gesigneerd exemplaar van Webhelden Vlaamse Editie maakt iedereen - die al dan niet professioneel is geïnteresseerd in e-commerce - een vliegende start. Open de feestelijke verpakking, laat je verrassen door Suzans persoonlijke boodschap en... begin!

 

Met je eigen webwinkel, een shopping app en/of een social commerce kanaal. In Webhelden Vlaamse Editie lees je de nieuwste adviezen van online shopping expert Suzan Eikelenstam, auteur van de bestsellers Internetgodinnen (2010) & Webhelden (2013). Leer hoe je succesvol kunt verkopen aan de Belgische én de internationale webshopper. In 10 heldere stappen helpen de schrijfster en enkele ware Webhelden je met plezier op weg. 

 

€ 34,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Webhelden Vlaamse Editie (1e druk)

Zet vandaag nog de 1e stap om succesvol(ler) te worden als online verkoper. Begin je eigen webwinkel, een shopping app en/of een social commerce kanaal. In Webhelden Vlaamse Editie lees je de nieuwste adviezen van online shopping expert Suzan Eikelenstam, auteur van de bestsellers Internetgodinnen (2010) & Webhelden (2013). Leer hoe je succesvol kunt verkopen aan de Belgische én de internationale webshopper. In 10 heldere stappen helpen de schrijfster en enkele ware Webhelden je met plezier op weg.

 

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1