SUZAN EIKELENSTAM - WEBSHOPPR

VERSCHENEN TITELS

Internetgodinnen (2010), Webhelden (2013), Internetgodinnen & Webhelden (2015), Webhelden Vlaamse Editie (2016) 

 

SPREKER ONLINE SHOPPING

"Hoe ervaart een consument het proces van aankooporiëntatie, de uiteindelijke aankoop en de eventuele retourprocedure? Hoe kun je die ervaring doorlopend verbeteren?Onderwerpen als de customer journey, conversieoptimalisatie en online marketing behandel ik in mijn lezingen."  

 

FOUNDER WEBHELDEN NETWERK

"Al meer dan 10 jaar werk ik in eCommerce, als consultant en journalist. Daardoor heb ik een sterk netwerk opgebouwd. In dat netwerk ligt een schat aan kennis. Sinds 2013 organiseert mijn bedrijf Webshoppr het 'Webhelden Diner', een exclusief merchant only evenement waarbij we de grootste retailers en online shops uit Europa met elkaar in contact brengen."

Suzan is online shopping expert & founder van het Webhelden netwerk voor retailers en online shops.
Suzan is online shopping expert & founder van het Webhelden netwerk voor retailers en online shops.

KOM JE LANGS?

Samen online ondernemen

Webshoppr is gevestigd in Culemborg (Midden Nederland). Kom eens een praatje maken! Suzan en de partners van Webshoppr werken ruim 10 jaar samen aan de mooiste projecten op het gebied van eCommerce. Iedereen heeft zijn eigen expertise. En iedereen werkt als zelfstandig ondernemer binnen dat specialisme. Webshopprs web developers, UX designers, copy writers, SEO/SEA marketeers, ze werken met elkaar aan de projecten van Webshoppr maar voeren ook zelfstandig projecten uit. Daardoor weet je zeker dat jouw webshop, shopping app of marktplaats wordt bedacht, ontwikkeld en opgeleverd door een team van ervaren professionals die - net als jij - weten wat ondernemen inhoudt. Ze lopen net een stapje harder, omdat ze weten dat dit voor elke onderneming het verschil maakt tussen 'de middenmoot' en uniek succes.

 

Een match die wérkt

De partners van Webshoppr weten hoe het is om binnen een (r)etail organisatie verantwoordelijk te zijn voor (cross border) sales, fulfilment, customer service, of online marketing. Daardoor begrijpt Webshoppr wat je nodig hebt en vooral wie daarvoor het beste bij jouw bedrijf past. Of je nu op zoek bent naar payment oplossingen, een CRM expert of delivery management tools, er is een woud aan prima leveranciers binnen elk deelgebied van eCommerce. Maar hoe vind je de béste leverancier voor jouw project? Hoe krijg je de beste deal en last but not least: hoe vind je de professionals waarmee 'het gewoon klikt'? Webshoppr zorgt voor een prettige match die rendeert. Short term en long term.

WEBHELDEN VLAAMSE EDITIE

Nog nooit was er zoveel gaande in de Belgische eCommerce markt als vandaag. Nu nachtwerken sinds kort mogelijk is en nu landsgrenzen er binnen én buiten de EU er online steeds minder toe doen, opent zich letterlijk een web aan mogelijkheden voor Belgische e-entrepreneurs. Daarom is het nú tijd voor dit derde boek van Suzan. Een must read.

REVIEWS EERDERE PUBLICATIES

WEBHELDEN NETWERK

Research doen voor je boeken betekent talloze inspirerende gesprekken met retailers & webwinkeliers die het allemaal al eens hebben meegemaakt. Van ongekende successen tot enorme fiasco's. Ervaringen die niet alleen op papier gedeeld moeten worden, maar in real life. Dat doen we bij de Webhelden Events.