LEZING LOTTO ARENA ANTWERPEN - KMO CONNECTDAYS 2016

IN 10 STAPPEN VAN KMO NAAR CCO

WANNEER?

24 november 2016 

 

WAAR?

In de Lotto Arena! Op de foto het zwarte blokje rechts naast het blauwe Sportpaleis.

 

HOE LAAT?

Ik ben er vanaf 13.00 uur om met je te netwerken. Mijn presentatie start om 16.10 uur.

 

WAAROM MOET JE ERBIJ ZIJN?

Omdat ik je 5 geheimen over online shoppen in België verklap en 5 tips geef waarmee je webwinkel morgen nog succesvoller kan zijn.


Connected Commerce

Ook (beginnen met) online verkopen? Dat kan al met een simpele Instagram-account. Voor 2000 euro heb je een complete eigen shopping app. Via verschillende nieuwe online commercie kanalen en inspiratiekanalen kun je 24/7 met je (nieuwe) klanten in contact staan. Binnen je fysieke winkel én daarbuiten. Je hebt geen enkele reden meer om je te beperken tot traditioneel KMO gedachtegoed. Mis mijn lezing dus niet!  

Dure site? Niet nodig!

"Het eerste dat ik nodig zal hebben om te beginnen met (meer en beter) online verkopen, is een dure website." Neen, eerste prioriteit zijn een perfect operationeel plan, een slimme investeringsstrategie en het juiste netwerk. Mogelijk is de uitkomst inderdaad de directe behoefte aan een state of the art webshopping site, maar het kan evengoed een plek op Alibaba of Amazon in combinatie met een Instagram-winkel zijn... Ik vertel je graag wat bij jouw onderneming past

Over KMO Connectdays

KMO Connectdays is een congres dat ondernemers zoals jij en ik in staat stelt om met elkaar te netwerken in een fijne setting. De bezoekers uit Antwerpen en de brede omgeving daarvan kunnen op een soort beursplaza kennis maken met elkaar en met standhouders. Daarnaast kun je lezingen bijwonen. Je gaat naar huis met nieuwe contacten en een dosis kennis! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0