PRESENTEREN IN PARIJS - MANHATTAN EXCHANGE 2016 PARIS

Oui oui, Paris! Op 5 & 6 oktober verbleef ik in de meest romantische stad van Europa. De stad van de Eiffeltoren, croissants op het terras en vin rouge. Twee dagen lang was Parijs ook even dé stad van de e-tail. Van de webwinkellogistiek om precies te zijn. Want vlakbij de Arc de Triomphe, in het schitterende Hotel du Collectioneur, verzamelden de grootste retailers, (fashion) brands en toonaangevende e-commerce spelers zich voor de Manhattan Exchange 2016.

 

Dit kleinschalige congres wordt ieder jaar in diverse wereldsteden georganiseerd door consultant Manhattan Associates. Mijn vrienden van

het Britse bedrijf MetaPack waren partner bij het event en vroegen mij om een praatje te houden over 'de cruciale rol van delivery' in

de totale shopervaring van de consument. 

De bezorging van mijn pakketjes

De Manhattan Exchange is een jaarlijks evenement voor professionals in de retaillogistiek. Voor mensen die ervoor zorgen dat jouw online orders netjes worden verzameld en afgeleverd bij jou thuis. En over dat laatste stukje, 'the last mile' gaat mijn presentatie. Wil je die inzien? Stuur me dan een mailtje. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0